Ben jij student of young professional? En vind jij het wel wat om met anderen in gesprek te gaan over het leven en het christelijk geloof? Dan ben je op de goede plek!

Alpha Students is dé plek om samen met andere studenten het christelijk geloof te ontdekken. Fun, Faith & Friendship!

Hoe ziet Alpha eruit?

Elke Alpha duurt acht tot tien weken. Je komt een keer in de week samen om te:

  • eten
  • kijken en luisteren
  • praten

Dat begint natuurlijk allemaal bij een eerste avond. Spoiler alert: die eerste avond wordt op sommige plekken een flink feest! ‘Waar is dat feestje?!’, zeg je dan? Check onderaan de pagina waar deze startavonden plaatsvinden!

Wist je al dat Alpha helemaal gratis is? En dan wordt er ook nog voor je gekookt en afgewassen #SCORE!

Waar kun je een Alpha Students volgen?

Alpha start dit najaar op veel plaatsen in het land. De Alpha’s in het rijtje hieronder starten allemaal in september of oktober en worden door katholieke studentenverenigingen of parochies georganiseerd:

En die leuke startavonden dan? Die vind je in:

Wat zo’n startavond inhoudt? Wat dacht je van een live band, lekkere hapjes en drankjes en veel gezellige mensen? Natuurlijk hoort er ook een stukje inhoud bij – dat wordt verzorgd door jurist Thomas van Arnhem over het onderwerp ‘Is er meer?’. Moet je niet missen, natuurlijk. Weten welke band er komt spelen? Kijk hier meer voor meer info over Suit Up, de band die Alpha Students echt een feestje maakt!

Nu al meer weten over het christelijk geloof? Kijk dan eens op hoevindjegod-online.nl voor een internetcursus met een persoonlijke e-coach.