Deze christelijke boeken moet je lezen!

Michelle Bos
Lees inspiratie!

Deze christelijke boeken moet je lezen!

Het is tijd voor een kopje thee (of een lekkere cappuccino) en jawel… een paar goede boeken. Op zoek naar een paar goede boekentips? We hebben hier hele mooie christelijke boeken voor je!

1. De Kronieken van Narnia – C. S. Lewis

Wist je dat de schrijver van deze boeken, C. S. Lewis, christelijk was? Hij heeft deze bekende boeken geschreven voor kinderen, maar ook voor volwassenen zijn ze prachtig. Als je ze goed leest, vind je allerlei christelijke thema’s!

2. Bevrijdende liefde – Francine Rivers

Houd je van een goed romantisch verhaal? Francine Rivers schreef het verhaal van Hosea (uit de Bijbel) om naar een prachtig boek. Echt wegzwijmelen, met af en toe een traantje.

3. De uitnodiging – W. P. Young

In dit boek beschrijft W. P. Young het verhaal van zijn vriend Mack, die zijn dochter verliest en op een heel bijzondere manier God ontmoet in zijn verdriet. Na dit boek ga je zeker op een nieuwe manier naar God kijken!

4. De vijf talen van de liefde – Gary Chapman

Weet jij wat jouw liefdestaal is? Cadeautjes, tijd en aandacht of toch fysieke aanraking? Met dit boek kom jij erachter hoe je meer liefde kunt geven om de mensen aan je heen en wat voor JOU werkt.

5. De Bijbel!

Ja, deze kon je wel verwachten! De Bijbel staat vol prachtige verhalen en levenslessen. Geen boek zal je helpen om God beter te leren kennen dan de Bijbel. Geen idee waar je moet beginnen? Kijk dan eens naar Bible in One Year (aangevuld met Bijbel in een Jaar) en ontvang elke dag een mail met drie Bijbelstukken en een praktische uitleg.

Deze blog is geschreven door Michelle (25 jaar). Meer blogs lezen van Michelle? Klik dan hier!

Zoek een Alpha bij jou in de buurt!