Dieptepunten èn levensveranderende hoogtes

Anne-Sophie Veurink
2 min leestijd
Welkom in het leven!

Please fasten your seatbelts, we zijn onderweg naar een plek vol avonturen, onzekerheden, onbeantwoorde vragen, hoogtepunten, dieptepunten en unieke verhalen. Daar zit je dan, op een grote rots zwevend in het universum, welkom in het leven!

Te veel opties

Wat kan het leven soms verwarrend zijn. Iedereen heeft andere verwachtingen en àlles is mogelijk. Soms valt het leven ook gewoon keihard tegen. Voor je het weet, verdwaal je tussen alle opties en vraagtekens, want wat moet je kiezen? Waarom ben ik hier? Wat wil ik? Heeft het leven zin? Geloof me, je bent niet de enige met die vragen. En die vragen – die kunnen soms wel even flink oplopen. Jaarlijks krijgt achttien procent van de mensen tussen 18 en 64 jaar last van psychische problemen. Dat zijn meer dan twee miljoen mensen per jaar.  

Je hoeft het niet alleen te doen

Het leven is soms een rollercoaster met prachtige uitzichten bovenaan. En soms kletter je keihard naar beneden – dat hoort natuurlijk ook bij een rollercoaster. De route die we afleggen is voor iedereen anders. We hebben allemaal unieke verhalen die ons vormen tot wie we zijn. Het klinkt misschien als een open deur, maar wat kan het fijn zijn om juist daarover te praten en sámen op zoek te gaan naar betekenis in het leven! Daarom nodigen we je uit om aan te schuiven bij Alpha, te kletsen over het leven, geloof en alles daartussenin. Je hoeft dit niet alleen te doen!  

Daar zit je dan, op een grote rots zwevend in het universum, welkom in het leven!

Alpha brengt mensen samen, ongeacht hun achtergrond, geloof of overtuiging. Onze levens zijn complex en zitten vol met raadsels en vraagtekens. Soms weet je het even niet meer, en dat is helemaal oké! Juist in die zoektocht naar antwoorden en betekenis wil Alpha jou een veilige omgeving bieden waar je samen met anderen deze puzzel kunt ontrafelen. Je bent welkom bent met al je vragen en twijfels. Samen met anderen ontdek je meer over het leven en geloof, in een setting waar er écht naar jou geluisterd wordt.    

Dus waar wacht je nog op? Schuif aan bij Alpha en laat je verrassen door de verhalen die samenkomen. Het is een avontuur dat je leven kan veranderen.

Meer weten over Alpha? Vraag gratis de eerste Alpha Film Series-aflevering aan!

Nieuwsgierig geworden door het lezen van deze blog? Je kunt nu gratis de eerste aflevering van de Alpha Film Series aanvragen. Zo krijg je een voorproefje van Alpha!

Download de eerste aflevering van de Alpha Film Series

"*" geeft vereiste velden aan

Naam*
E-mailadres*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.