Je Alpha zit erop! Hopelijk heb je tien fantastische weken gehad, waarin je mooie gesprekken hebt gehad over het christelijk geloof en het een en ander hebt geleerd. Maar hoe nu verder?

Wil je in contact blijven met je kleine groep? Of wil je nog meer weten over de Bijbel? Of wil je kennis maken met christelijke muziek en de betekenis van de christelijke feestdagen? We geven je graag een paar opties om mee verder te gaan na Alpha!

1. 30 Dagen

Ben je toe aan meer verdieping in de Bijbel? Als je je aanmeldt voor 30 dagen ontvang je een gratis boekje waarmee je je 30 dagen kan verdiepen in de Bijbel. Meld je hier aan!

2. Een leven dat zin heeft

‘Een leven dat zin heeft’ is een reeks van tien video’s gebaseerd op het boek van Nicky Gumbel. Aan de hand van de Filippenzenbrief uit de Bijbel denk je met anderen (bijvoorbeeld je kleine groep) na over hoe je een leven kunt leiden met een doel, passie en vreugde. De Filippenzenbrief is geschreven in omstandigheden die wij uitzichtloos zouden noemen. Paulus zat in de gevangenis en was van alles beroofd, behalve van dat ene wat je leven zin geeft en je intens gelukkig maakt. In elke aflevering zijn er pauzemomenten voor groepsdiscussies en gebed. Bekijk hier de afleveringen.

3. Prayer Course

Tijdens de Prayer Course ga je samen met je kleine groep ga je de uitdaging aan om gebed beter te begrijpen én te oefenen. Met de gratis video’s ga je in zes bijeenkomsten het Onze Vader door. Je ontvangt allerlei handvatten om in gesprek te gaan over gebed en om je gebedsleven te verdiepen. Kijk hier voor meer informatie.

4. De Bijbel met Nicky en Pippa Gumbel

Ben je klaar voor een échte uitdaging? Meld je dan aan voor De Bijbel met Nicky en Pippa Gumbel. Je gaat in een jaar tijd de hele Bijbel door. En wij helpen je daarbij! We sturen je namelijk elke dag een mail met de drie Bijbelgedeeltes en een praktische uitleg. Meld je nu aan! 

5. Maak een WhatsApp-groep aan

Het kan lastig zijn om na Alpha met elkaar in contact te blijven. Denk er daarom eens over na om een WhatsApp-groep aan te maken met je kleine groep. Op die manier kun je met elkaar in contact blijven, gebedspunten delen en hopelijk elkaar nog eens zien!