Je Alpha zit erop! Hopelijk heb je tien fantastische weken gehad, waarin je mooie gesprekken hebt gehad over het christelijk geloof en het een en ander hebt geleerd. Maar hoe nu verder?

Wil je in contact blijven met je kleine groep? Of wil je nog meer weten over de Bijbel? Of wil je kennis maken met christelijke muziek en de betekenis van de christelijke feestdagen? We geven je graag een paar opties voor Verder na Alpha!

1. 30 Dagen

Ben je toe aan meer verdieping in de Bijbel? Als je je aanmeldt voor 30 dagen ontvang je een gratis boekje met 30 dagen verdieping in de Bijbel.  Meld je hier aan!

2. Prayer Course

Samen met je kleine groep ga je de uitdaging aan om gebed beter te begrijpen én te oefenen. Met de gratis video’s ga je in zes bijeenkomsten het Onze Vader door. Je ontvangt allerlei handvatten om in gesprek te gaan over gebed en om je gebedsleven te verdiepen. Kijk hier voor meer informatie.

3. Bible in One Year

Ben je klaar voor een échte uitdaging? Meld je dan aan voor Bible in One Year. Zoals de titel verraadt, ga je in een jaar de hele Bijbel door. En wij helpen je daarbij! We sturen je namelijk elke dag een mail met de drie Bijbelgedeeltes en een praktische uitleg. Meld je nu aan! 

4. Maak een WhatsApp-groep aan

Het kan soms best lastig zijn om in contact te blijven met vrienden en kennissen. Denk er daarom eens over na om een WhatsApp-groep aan te maken met je kleine groep. Op die manier kun je met elkaar in contact blijven, gebedspunten delen en hopelijk elkaar nog eens zien!