The Chosen: Een kijkje in het leven van Jezus

Anne-Sophie Veurink
Miljoenen mensen hebben The Chosen al bekeken en gedeeld!

Als je benieuwd bent naar wie Jezus echt was, waarom Hij gezien werd als meest inspirerende persoon ooit of als je gewoon op zoek bent naar een toffe serie om te bingewatchen, dan is The Chosen echt iets voor jou!

Wat is The Chosen?

The Chosen is niet zomaar een serie! Het is de bekendste en meest bekeken serie over het leven van Jezus. Het vertelt de verhalen van Jezus uit de Bijbel op een manier die je nog niet eerder hebt gezien. In plaats van zich alleen op Jezus te richten, duikt de serie diep in de levens van de mensen om Hem heen – van zijn leerlingen tot de mensen die Hij geneest.

Geen perfect plaatje

Wat The Chosen zo tof maakt, is dat het de personages echt tot leven brengt. Zoals Simon Petrus, een leerling van Jezus. Hij wordt niet alleen als ‘perfecte heilige’ neergezet. Nee, hij worstelt met twijfels en onzekerheden, net als jij en ik. Het zijn geen oude stoffige verhalen, maar herkenbare situaties en emoties die vandaag de dag nog steeds relevant zijn. Ongeacht waar je staat in het geloof, pak de zakdoekjes er maar bij want tranen zijn gegarandeerd!

Overal te zien

Wist je dat The Chosen is gemaakt met steun van fans over de hele wereld? Het wordt vaak gratis beschikbaar gesteld zodat iedereen het kan zien. Zo kan je de serie bekijken  in The Chosen-app, op YouTube of op NPO-start.

Dus plof op je bank, en laat je meeslepen door de verhalen die al eeuwenlang mensen inspireren. The Chosen wacht op je – en wie weet, misschien ontdek je wel een heel nieuwe kant van Jezus en jezelf.

 

Bekijk hier de trailer!

Benieuwd naar wie Jezus is? Ontdek het op Alpha!