Wat is het doel van mijn leven?

Alpha Nederland
2 min leestijd

'Wat is het doel van mijn leven? Wanneer ben ik nou echt gelukkig? Waar bestaat mijn leven eigenlijk uit als alles wegvalt?' Het zijn allemaal vragen die omhoog kunnen komen.

Wat doe je als álles mag en kan? Een volle agenda, leven van afspraak naar afspraak, misschien leef je al een tijdje op de automatische piloot of zie juist door alle bomen het bos even niet meer. Misschien denk je wel, net als velen anderen, over het doel van je leven. Want wat is dat eigenlijk?

Ontdek het op Alpha

Sommige vragen zijn best moeilijk om in je eentje over na te denken. Waarom niet samen met anderen, die dezelfde vragen hebben over het leven? Alpha is dé plek waar dat kan. In ongeveer tien (online) bijeenkomsten ga je samen het gesprek aan. Elke bijeenkomst start met een gezellig moment samen, waar je alle tijd hebt om elkaar te leren kennen. Daarna kijk je een korte video (zoals een aflevering van je favoriete serie) over een onderwerp uit het christelijk geloof, zoals: ‘Hoe kun je eigenlijk geloven?’ en ‘Bidden: waarom en hoe?’. Dan start de ‘kleine groep’, waar je alles mag zeggen wat je denkt en volop je vragen kan stellen.

Volg een Alpha bij jou in de buurt!