Wie luistert er nou eens naar mij?

‘Wie luistert er nou eens naar mij? En waar word ik echt gewaardeerd voor wie ik ben?’ Waar vind je dat nu nog? Zeker in coronatijd is het knap lastig om zo’n plek te vinden waar mensen naar je luisteren én je waarderen. Voor wat je zegt, maar ook zeker voor wie je bent.

Het leven is niet altijd even makkelijk. En dat weet je. Iedereen heeft in zijn of haar leven wel heftige dingen meegemaakt. Of dat nou een verlies van een naaste is, het moeten switchen van baan of een flinke ruzie die je eigenlijk nog moet uitpraten. Als je een beetje weet hoe het leven in elkaar zit, is het logisch dat je daar een mening over hebt. Maar waar kun jij nog vertellen wat je denkt? En wie luistert er nou echt naar jou?

Ontdek het op Alpha

Op Alpha kun je alles zeggen wat je denkt. Of je nou honderden vragen hebt of dat je gewoon je verhaal een keer wil vertellen. Het mag allemaal. In ongeveer tien (online) bijeenkomsten ga je samen met anderen het gesprek aan. Elke Alpha-bijeenkomst start met een gezellig moment samen, waar je alle tijd hebt om elkaar te leren kennen. Daarna kijk je een korte video over een onderwerp, zoals: ‘Is er meer?’ en ‘Hoe kun je geloven?’. Dan start de kleine groep: de plek waar je tien weken lang, met dezelfde mensen, alles mag zeggen en vragen. En waar er naar je geluisterd wordt.

Of je nu wel, niet of een beetje gelooft…

Alpha is voor iedereen. Of je nu wel, niet of een beetje gelooft. Je bent welkom op Alpha, gewoon zoals je bent. Wereldwijd gingen miljoenen mensen je voor. In Nederland waren dat er al ruim 300.000! Benieuwd hoe zij Alpha hebben beleefd? Lees hun verhalen!

Meer over dit onderwerp lezen?